Om Annika

Annika Wesslén är fil lic. i kostvetenskap, leg. dietist och kostekonom med lång erfarenhet av kost- och nutritionsfrågor.

Hon verkar som föreläsare och konsult med uppdrag från kommuner, regioner och livsmedelsindustrin. Det gäller utifrån både praktiska och teoretiska förhållningssätt.

Annika har forskat vid Institutionen för kostvetenskap Uppsala universitet, om tonåringars attityder och beteende till mat och hälsa. Hon har skrivit flera kok- och faktaböcker som Handbok i barnmat, Barnens bästa mat, Gott utan gluten soja laktos vete mjölk ägg, Tjejer i köket och Mitt i livet.

Annika har under flera decennier utvecklat ett stort kunnande inom måltidsbranschen, Hon känner mycket väl till de speciella förutsättningar och behov som gäller för barn, ungdomar och seniorer. Annika har genomfört allt från kortare inspirationsföreläsningar till längre kurser inom offentliga verksamheter och åt kommersiella företag.

Du har möjlighet att på ett fartfyllt och inspirerande sätt vidare utveckla kunskaperna kring mat och hälsa. Annikas föreläsningar är kända för att vara informativa och engagerande.