Om Annika

Annika Wesslén är fil lic. i kostvetenskap, leg. dietist och kostekonom som har mångårig erfarenhet av kost- och nutritionsfrågor. Hon verkar som föreläsare, konsult och författare och är anlitad av livsmedelsföretag, reklambyråer, offentliga verksamheter, organisationer med flera.

Annika har forskat vid Uppsala universitet om tonåringars attityder och beteende avseende mat och är författare till flera böcker om mat, hälsa, specialkoster och mat på förskolan. Verkar som expert på Elevhälsans webbplats och svarar på frågor.

Annika har lång erfarenhet av att arbeta inom måltidsbranschen. Med stort branschkunnande känner hon mycket väl de speciella förutsättningar och behov som gäller för storkök, restauranger och kockutbildningar.

Ta del av ett fartfyllt och inspirerande sätt att utveckla kunskapen om hur ni på ett professionellt sätt kan arbeta med matkoncept till många gäster. Annikas föreläsningar är kända för att vara informativa och engagerande.